Monday, January 5, 2009

Προβοκάτσια

Μήπως είναι τυχαίο το σημερινό "χτύπημα", και το άνοιγμα του θέματος του ασύλου από αυτή την αστεία κυβέρνηση του ανύπαρκτου Φούσκα;
Λίγο πριν ξαναρχίσουν οι κινητοποιήσεις, οι πορείες και οι διαμαρτυρίες...

Καθαρή προβοκάτσια και προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες. Γιατί; Μα για να ξαναβάλει το τζάκετ ο φούσκας (άραγε θα του κάνει ακόμα;) και να μας σώσει από τις ασύμμετρες απειλές, περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τις ελευθερίες μας.

Και εσύ θα κάθεσαι στον καναπέ και θα βλέπεις τους δεξιοφασίστες να αγορεύουν στα κανάλια, και να φωνασκούν... Να κόπτονται για τη δημόσια ασφάλεια (μην περιμένεις να ακούσεις τη λέξη δημοκρατία, την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι...) και την τάξη. Αυτή που τους αρέσει να επιβάλουν με το ξύλο και τους τραμπουκισμούς !

Κρίμα για τους αθώους που πέφτουν θύματα του παρακράτους σε όποια πλευρά και να βρίσκονται !

Κρίμα για τη Δημοκρατία που την έκανε μια χαψιά ο φούσκας και οι παρατρεχάμενοί του !

Για σένα Ελληνάρα, άρχοντα του τηλεκοντρόλ, δε λυπάμαι καθόλου... Αυτά που παθαίνεις και αυτά που θα πάθεις σου αξίζουν και με το παραπάνω. Άραξε στον καναπέ και απόλαυσε το θρίλερ που παίζει η τηλεόρασή σου... Surpriseeee !!! Είσαι ο πρωταγωνιστής ! Όταν το καταλάβεις πρόσεξε μην πέσεις από τον καναπέ...

Κρίμα για σένα που δεν τρως τη φόλα, που αντιδράς, που ανησυχείς, που ελπίζεις και συνεχίζεις να ονειρεύεσαι. Κρίμα που ο φασισμός του Πολιτικά Ηλίθιου Ελληναρά υπονομεύει τις ελευθερίες σου, τα οράματά σου και το μέλλον σου.

Μήπως τελικά η Δημοκρατία είναι το πιο αυτοκαταστροφικό πολίτευμα;

1 comment:

Anonymous said...

Εκείνο που πρέπει να κάνει η πολιτεία είναι να ψάξει και να βρει τις αιτίες των τελευταίων γεγονότων, που είναι βέβαια η αυξανόμενη αυθαιρεσία της αστυνομίας και η σταθερή προσήλωσή της στη στοχοποίηση των κοινωνικών αγώνων.
Επειδή δε μασάμε κουτόχορτο, ξέρουμε πως οι συλλήψεις και οι βιαιοπραγίες από τα όργανα της τάξης στρέφονται κατά κόρον εναντίον αθώων πολιτών που ουδεμία παράνομη πράξη έχουν διαπράξει τη στιγμή που δίπλα κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι καταστροφείς της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Πολλοί από αυτούς μάλιστα αποτελούν συνεργάτες της αστυνομίας και πρέπει οι υπεύθυνοι να δώσουν ΑΜΕΣΑ εξηγήσεις για τη συνεργασία της αστυνομίας με κουκουλοφόρους ταραξίες και αμέσως μετά τις παραιτήσεις τους.
Επειδή όμως παραιτήσεις πολιτικών προσώπων δεν υπάρχουν και το κακό δείχνει να είναι κλιμακούμενο και κατευθυνόμενο, είναι βέβαιο πλέον πως οι δυνάμεις καταστολής κατευθύνονται πολιτικά στην καταστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας του ατόμου, παρά στην καταστολή των παράνομων ενεργειών.
Είναι τραγικό να μην υπάρχουν παραιτήσεις πολιτικών σε καταστροφές ιστορικής σημασίας όπως ήταν τα πρόσφατα επεισόδια και οι πυρκαγιές του περασμένου έτους, όταν μάλιστα σε αυτές φέρει βαρύνουσα ευθύνη η κρατική διοικητική λειτουργία "προάσπισης της δημόσιας τάξης" είτε με τις ενέργειές της είτε με τις παραλήψεις της είτε, το χειροτερο, με τη συνεισφορά της στη διεύρυνση των καταστροφών και στις δύο περιπτώσεις.